Buraya 3. gelisimiz. Bu secim olayi gittikce kotulesiyor. 24 saat kampanya duyurusu beynimizin icine isledi artik ugultu gibi duyuluyor.

Ilk gun, bir sonraki destinasyonumuz olan Avusturalya icin eksiklerimizi tamamladik. Cok pahali oldugundan herseyi gitmeden once halletmek istiyorduk ancak maalesef alisveris merkezlerinde de bu secim yuzunden grevler ve gosteriler oldugundan sadece Khao San Road’a kaldik.

Ikinci gun ise sabah FLOATING MARKET‘a yani yuzen markete gittik. Yummyyyy. Sabah sabah sistim ama cok guzeldiii.

minibus soforumuz komisyon almak icin bizi koca bir alana goturdu, cok guzel tahta oymalar gorduk.

Gunun geri kalaninda son eksiklerimizi de tamamladiktan ve aksam 1TL’ye son sticky rice’imizi yedikten sonra Young ile Phil aradi. Jess erken uyumak istedigi icin dondu. Ben ise onlarla bulustum, cok mutlu oldum. Zaten onlar da sirf bizimle bulusmak icin gelmisler erkenden Bangkok’a. 1-2 saat sohbet ardindan ben de dondum odaya ve bir kac saat icin uykuya daldim cunku yarin gunu birlik Singapur bizi bekliyor nihaaaaaaaaa 🙂

Saat 03.30’da kalktik, 04.00’de havalanina dogru, 100 bahta servis alip gittik.

Bilincli ve isteyerek kacirdigimiz buranin en onemli olaylarindan biri olan Thai boxing neyseki son anda karsima cikti. Insanlarin birbirini dovmesinden veya dovulmesinden ne gibi bir zevk aldigini merak ediyordum ama yine de ugruna 10 dolar verme geregi bile duymamistim. Yanimda oturan Kanadali cocuk buraya Thai boxing yapmaya gelmis ve yapmasinin sebebi zinde kalmakmis, fit olmakmis. Her kavgadan sonra hicbirsey olmamis gibi elele sikisip birbirlerini tebrik etmeleri ise bence cok enteresan.

Havaalani da baska bir enteresandi. Bir taraftan monklar, diger taraftan geceden kalma hala partileyen tipler Bangkok’un ne kadar kosmopolit bir yer oldugunu son kez gosterdi bize.